Domov Kontakt Kazalo strani
Nahajate se: Domov>Polaganje dekorativnega kamna

POLAGANJE DEKORATIVNEGA KAMNA

KAMEN ZA OBLOGE

Polaganje 3 polaganje 2 polaganje 3
Polaganje z malto je idealno za material, ki je razcepljen na dve strani. Če izberete popravljen, kalibriran material moduli se zlahka polagajo. Uporabite najbolj dostopna lepila za naravne kamne. Svetujemo vam, da polagate nezaobljene izdelke s povezavo, ki se lahko doseže z uporabo navadnih križnih ločilcev.

OBDELAVA STONE

Za polaganje kamna obdelave Artesia Stone vam svetujemo , da polagate s povezavo od najmanj 5 mm in, upoštevajoč razliko v debelini različnih tipov, svetujemo vam, da polagate s tradicionalno tehniko malte, zagotavljajoč, da imate vsaj 3 cm v globino od temelja do končanega nivoja.

Za naprej vam svetujemo, da zapolnite povezave s specifičnimi polnilci za kamen ter preventivno pazljivo očistite vsak višek preden se zalepi na naravne brazde kamna. Naš Artesia prodajni urad vam je na razpolago, da vam priskrbi imena proizvajalcev specifičnih lepil. Priporočamo, da očistite module, ki ste jih polagali približno vsaka dva metra, ne da bi čakali polaganje celotnih tal. Za to operacijo zmočite gobo z vodo in uporabite jo, da se izognete lepljenju malte in polnilca na naravne brazde Artesia kamna. Za obdelavo po polaganju uporabite specifične izdelke Artesia.

OBDELAVA EASY

Svetujemo vam, da polagate Artesia Easy s povezavo od najmanj 4 mm, na končno zglajen nivo temelj narejen iz malte in peska, uporabljajoč specifično lepilo skrilavca, ki je razmazano z okroglim kovinskim dletom. Priporočamo, da naprej zapolnite povezave s specifičnim polnilcem za kamen, skrbeč da pazljivo očistite vsak višek preden se zalepi na naravne brazde Artesia kamna. Za obdelavo po polaganju uporabite specifične izdelke Artesia.

OBDELAVI CLASSIC AND LUXURY

Artesia Classic in Luxury ponujata možnost polaganja brez povezav in z tem brez potrebe po polnjenju na fino zglajenem nivo temelju, narejenem iz malte in peska, uporabljajoč specifično lepilo skrilavca, ki je razmazano z okroglim kovinskim dletom. Naš Artesia prodajni urad vam je na razpolago, da vam priskrbi imena proizvajalcev specifičnih lepil. Priporočamo, da očistite module, ki ste jih polagali približno vsaka dva metra, ne da bi čakali polaganje celotnih tal. Za to operacijo zmočite gobo z vodo in uporabite jo, da se izognete lepljenju lepila na naravne brazde Artesia kamna.